EKONOMİ Haber Girişi : 07 Eylül 2018 16:26

Kriz fırsatçılarına inat TEMA Marketler zincirinden indirim festivali

Kriz fırsatçılarına inat TEMA Marketler zincirinden indirim festivali
Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durumu, dolardaki yükselişi fırsat bilerek ürün fiyatlarına ciddi zamlar uygulayan kriz fırsatçılarına karşı, Erzurum’un yerli sermayesi TEMA Marketler zinciri indirim festivali başlattı.

Güz festivali adıyla başlatılan indirim festivaline ilk olarak TEMA Marketler zinciri Lala paşa şubesinden başlandı. Bir çok üründe ciddi indirimlerin yapıldığı festival tam bir hafta ( 7 -13 Eylül ) boyunca devam edecek.


Konu ile ilgili bir açıklama yapan TEMA Marketler zinciri Genel müdürü Tayyar Bakaç, “Ülkemiz ekonomik olarak zor bir süreçten geçiyor. Bu gün verilen savaş ekonomik bir savaştır ve bu savaşta herkesin taşın altına elini koyarak fedakarlık etmesi gerekiyor. Krizi fırsata çevirmeye çalışanlar vatandaşlar tarafından iyi bilinmektedir. 


Bizde TEMA Marketler Zinciri olarak, 29 yıllık birikimimizle, geçmişte yaşanan krizlerde nasıl devletimizin yanında olduysak bu günde aynı duyarlılıkla, kurumumuz içerisinde adeta bir seferberlik başlatarak, ciddi indirimler uygulayıp, bu savaşa katkıda bulunmak istedik. Buna paralel olarak TEMA Lalapaşa şubemizde güz indirim festivalini başlattık. Önümüzdeki günlerde de diğer şubelerimizde de bu festivali yapmayı planlıyoruz” dedi.  


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.