GÜNDEM Haber Girişi : 27 Haziran 2020 23:22

Kırkpınar, gençlere seslendi

Kırkpınar, gençlere seslendi
İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı,İl Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen kaynaşma yemeğinde buluştu.
ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı,İl Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen kaynaşma yemeğinde buluştu.
Palan Otel'de düzenlenen Kaynaşma yemeğine İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar,İYİ Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Arıcı, İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Tubay, İl Yöneticileri,İlçe Yöneticileri, Teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı.
İlk olarak kürsüye çıkan İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Tubay,'' Düzenlenen toplantı ya katılan herkese teşekkür ederek partisinin 8 ilkesinden ödün vermeden hedefe ulaşmak istediklerini söyledi.





YKS sınavına girecek tüm öğrenci adaylarına başarılar dileyerek sözlerine başlayan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, organizasyonda emeği geçen gençlik kolları teşkilatına teşekkür etti.
İYİ Parti'nin her geçen gün iktidara bir adım daha yaklaştığını belirten Başkan Kırkpınar,''Bizler Erzurum'dan öyle bir meşale yakacağız ki hem genel merkezimizin gücüne güç katacağız.Hem de İYİ Parti olarak Türkiye'de örnek gösterilen bir il olacağız.Ben bu düşünce ile yola çıktım.Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yani sizleri geleceğe hazırlayacağız.Hiç kuşkunuz olmasın biz her an her zaman yanınızda olacağız.İl Başkanlığı görevini devraldığım günden beri gençler ve hanımefendiler olmadan ben bu yolu asla yürüyemem dedim.Bu yüzden en büyük desteği gençlerimize ve hanımefendi kardeşlerimize vereceğiz. Allah'ın izni ile gitmediğimiz ilçe mahalle değil gitmediğimiz mekan kalmayacak'' dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Tebrikler ve başarılar 01 Ocak 1970 02:00

    Fikri özkal