GÜNDEM Haber Girişi : 25 Ocak 2020 14:54

KIRKPINAR,ELAZIĞ VE MALATYA'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

KIRKPINAR,ELAZIĞ VE MALATYA'DA İNCELEMELERDE BULUNDU
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, merkez üssü Elağız olan deprem sonrasında Elazığ ve Malatya'ya gitti.

22 kişinin hayatını kaybettiği ve binin üzerinde yaralının olduğu, 6,8'lik depremin yaşandığı Elazığ ve Malatya'da incelemelerde bulunan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, bölge halkına geçmiş olsun dileğinde bulundu. 



Devletin bütün imkanlarıyla bölgede olduğunu görmek memnuniyet verici diyen Kırkpınar, " Devletimiz yaraların sarılması için elinden gelen gayreti gösteriyor. Hem AFAD ekipleri hem Türk Kızılay'ı bölgede yoğun bir gayret içerisindeler. İnşaallah kısa sürede depremzede vatandaşlarımızın yaraları sarılır. Bu deprem bir kez daha bize gösterdi ki ne yazık ki binalarımız depreme yeteri derecede dayanıklı değil. Depremde yaşamını yitiren bütün kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah ülkemizi beterinden saklasın. Bir daha böylesi acıları yaşatmasın" dedi.



  



Teşkilat olarak bir kaç gün bölgede olacakları belirten Kırkpınar, " Yaraların sarılması için bizde parti olarak elimizden gelen maddi ve manevi desteği vereceğiz. Yarın'da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Elazığ ve Malatya'da olacak. Bölgeye yardımlar yağıyor. Türk milleti böylesi durumlarda nasıl kenetlendiğini bir kez daha göstermiş oldu"dedi.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.