SİYASET Haber Girişi : 26 Mayıs 2020 14:42

KILIÇDAROĞLU’NA CEVAP GEÇİKMEDİ

KILIÇDAROĞLU’NA CEVAP GEÇİKMEDİ
Bu sabah bir Tv programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına ilk cevap Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’den geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sabah İsmail Küçükkaya’nın Çalar Saat Prrogramına konuk oldu. Program’da ekonomiyle ilgili Küçükkaya’nın ekonomik kaynak oluşturma noktasındaki sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “ Türkiye Ekonomik kaynakları olan güçlü bir ülke. Türkiye zengin bir ülke. Türkiye'de kaynak da var. Gerekirse Türkiye daha düşük bedellerle borçlanabilir. Borçları çevirebilirseniz sıkıntı olmaz. Türkiye'nin bereketli toprakları, çalışan insanları var. En büyük kaynak gençlerimiz. İstihdamı devleti yönetenler yaratacak. Saray'ın ekonomi problemi yok ama Türkiye'nin ana problemi ekonomi. Hukuk güvenliğini sağlamak gerek, bu çok önemli. Can ve mal güvenliği olmayan ülkede demokrasiden bahsedemezsiniz. Yabancı yatırımcı gelmez. Bunu ben mi söylüyorum? İş dünyası da söylüyor." ifadelerine ilk cevap Erzurum milletvekili İbrahim Aydemir’den geldi.



Aydemir, programın videosunu paylaşarak, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı; “10 yıldır CHP Genel Başkanlığı yapan zatın kaynak bulma yolu: “Düşük faizli borç alırız...” Bunların ufku bu kadar sığ... Gençlerimiz bu kafa yapısını ıskalamamalı, geleceklerini şekillendirirken bunların yalanlarına, iftiralarına, geçit vermemeli. BUNLAR BUNDAN İBARET"




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.