SPOR Haber Girişi : 18 Ocak 2019 14:45

Kanstrup oynuyor, Rashad yetişmedi!

Kanstrup oynuyor, Rashad yetişmedi!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni transferlerinden Pierre Kanstrup'un lisans işlemleri tamamlanırken, Rashad Muhammed'in ise yurt dışından beklenen evrakları gelmediği için lisans çıkarılamadı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni transferlerinden Pierre Kanstrup'un lisans işlemleri tamamlanırken, Rashad Muhammed'in ise yurt dışından beklenen evrakları gelmediği için lisans çıkarılamadı. Lisansı çıkan Kanstrup, yarın oynanacak olan Atiker Konyaspor maçının kadrosuna dahil edilirken, Rashad Muhammed ise lisansı çıkmadığı için forma giyemeyecek.

Mavi Beyazlı yönetim, yeni transferlerin lisanlarını çıkarabilmek için hızlı hareket etse de Kanstrup ve Rashad'ın eski kulüplerinden gelmesi gereken evraklar uzun süre beklenildi. UEFA'nın resmi sistemi üzerinden lisans başvurusunu yapan Mavi Beyazlılar, Kanstrup'un son anda evraklarının gelmesiyle rahat nefes alırken, Rashad'ın kulübü Sarsborg'un gerekli evrakları sisteme yüklememesi yüzünden lisansı çıkaramadı. 

Teknik direktör Mehmet Özdilek uygun görürse Kanstrup Atiker Konyaspor maçında oynayabilecek ama Rashad'ın evrakları maçın başlamasına 24 saat kala gelmediği için kesin olarak oynayamayacak. Bu gelişme, özellikle maçın ikinci yarısında Rashad'dan faydalanmayı düşünen teknik direktör Özdilek ile yöneticilerin keyfini kaçırdı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.