SİYASET Haber Girişi : 19 Ocak 2020 13:56

İYİ PARTİ İL YÖNETİMİ PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

İYİ PARTİ İL YÖNETİMİ PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ
İYİParti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar ve yeni yönetimi, parti il binasında partililerle buluştu.
Bir süre önce İl Başkanlığına atanan iş adamı Melih Kırkpınar kısa sürede il yönetimini oluşturdu. Geçtiğimiz hafta genel merkeze yönetim listesini teslim eden Kırkpınar, bu gün Parti il binasında Yönetimini Partililere tanıttı. 







Parti İl Binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Başkanı Kırkpınar, " Bizin öncelikli hedefimiz yaşadığımız şehrin sorunlarını muhalefet olarak gündeme getirmek, çözüm noktasında öneriler sunmak. Vatandaşımız verdiği oylarla bize bu misyonu yükledi. Bunun için güçlü bir yapı kurduk, Tecrübeli ağabeylerimiz de var yönetimimizde, genç kardeşlerimizde, artık küskünlükleri kırgınlıkları bir kenara bırakıp, Erzurum için çalışma vakti gelmiştir. milletvekilinden, meclis üyesine, İl Başkanınından, mahalle temsilcisine, İlçe başkanlarımızdan, hanım kardeşlerimize ele ele verip partimizi Erzurum'da hak ettiği noktaya birlikte taşıyacağız. Buradan sizlere söz veriyorum, ciddi başarılar elde edeceğiz, başarı hepimizin, başarısızlık benim diyeceğim. Siyaset yapmayı düşünen genç kardeşlerimize sesleniyorum, İYİ Parti Erzurum teşkilatının kapıları sonuna kadar sizlere açık.  Burasını bir siyaset okulu gibi görün ve gelip görev alın. Erzurum adına söyleyecek sözü olan herkesi partimize bekliyorum. Benim siyaset anlayışımda, yol kesmek yok, destek olmak, omuz vermek var. Bu anlayışla hareket ettim, bundan sonra da böyle olacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Artık birlik olma zamanı. İnanırsak, başaramayacağımız hiç bir şey, üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir zorluk olmaz. Ne diyor  Konfüçyüs ' Uzun bir yolculuk tek bir adımla başlar." Biz o adımı attık İnşallah hep birlikte uzun bir yolculuk yapacağız. Üye çalışmalarımızı hızlandıracağız."dedi.    




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sunmani yıldırım 01 Ocak 1970 02:00

    IYI parti bundan boyle teşkilatı ile halkın içinde olucak şehrimizin sorunlarını araştırıp masaya yatiracak bunu il ilçe yönetimleri olarak başaracağımıza inandıgımız için bu yola girdik kiskğnlük deyil birlik olma zamanı Erzurum için ülkemiz için uğraş vermeliyiz gelin bir olalım birlik olalım Güneşe birlikde dönelim medeniyet yolunun taşları cesurlarla döşenir gel bir taşda sen koy.