SİYASET Haber Girişi : 11 Ocak 2020 14:52

İYİ PARTİ ERZURUM TEŞKİLATI YÖNETİMİNİ GENEL MERKEZE TESLİM ETTİ.

İYİ PARTİ ERZURUM TEŞKİLATI YÖNETİMİNİ GENEL MERKEZE TESLİM ETTİ.
İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar yönetim listesini Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın’a teslim etti.
Beraberinde İYİ Parti Erzurum yönetim kurulu üyelerinden Av. Yakup Çağrı Arısoy ve Yasin Gökhan’la birlikte parti genel merkezine giden İl Başkanı Melih Kırkpınar, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın’la bir süre sohbet etti.  







Erzurum’da İYİ Parti’nin hakkettiği yere gelmesi  için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Kırkpınar, “ Partimize her kesimden bir teveccüh var, bizlerde kısa sürede yönetim kurulu üyelerimizi belirledik, bundan sonra çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. İl Teşkilatımız, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarımızı yeniden yapılandırdık. Kısa süre sonra ilçe teşkilatlarımızın da kongrelerini gerçekleştireceğiz, İnşallah Hep birlikte Erzurum’da İYİ Parti’yi hak ettiği konuma taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 








İL Başkanı Melih Kırkpınar’dan yönetim listesini teslim alan Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın’da, Erzurum’a özel açıklamalarda bulundu. Aydın,  “ Erzurum Türk siyasetine yön veren illerden bir tanesi. Yani kültür gelenek yetişme tarzı ve oluşmuş olan o siyasi kültür aslında Erzurumluya bir misyon da yüklüyor. Geçmişte taşıdığı misyonu devam ettirmek gibi bir görevde yüklüyor. Şimdi yeni atanan İl Başkanımızın bu harekete uygun bir misyon tarzı belirleyeceğinden eminim. Sadece şunu söyleyebilirim. Biz onu destekliyoruz. Tamamen arkasındayız. Erzurum’u da kendi haline bırakmayacağız. Sürekli Erzurum’a gidip geleceğiz.  Orada bayrağı daha da yukarı taşıyacağız.  Yeni yönetimde görev alacak arkadaşlarımızın da sorumlulukları var. Ele ele verecekler, fitneye müsaade etmeyecekler. Çünkü biz artık fitneye müsaade etmeyeceğiz. Herkes yazdığına, çizdiğine, konuştuğuna dikkat edecek. Burası her aklına gelenin her şeyi yaptığı bir alan değil. Bu alanda artık disiplin kurulları işletilecek. Bunu bir metot haline getirerek yani bir yıkım ekibine dönüşen anlayışı partiden tasfiye edeceğiz. Bunlara imkan vermeyeceğiz. Onun için bu bütün partililerimize bir uyarıdır. Fitne dinimizin yasak ettiği, Ayeti kerimelerle bütün Müslümanlara emredici hükümlerle yasak kıldığı bir durum.  Müslüman olarak fitneden uzak durmak hepimizin görevi. 







O bakımdan bu yeni dönem içerisinde ele ele vererek partimize yeni bir fırsatta yaratmalıyız; çünkü şu anda Türkiye’nin en kilit partisi İYİ Parti oldu. Bunu artık Türkiye kabul etti. Partinin büyümesi devam ediyor. Yani buradan çıkaracağımız sonuçlar Partinin kurumsallaştığıdır ve yerine oturduğudur. Artık bu Parti var. Gelişimi ve büyümesi devam ediyor. Ayrıca şu anda İYİ Parti dışında sahada olan bir partide yok. Biz sahadayız. Bize soruyorlar bu ne kadar daha devam edecek diye. Bizde diyoruz ki, seçim kararı alınıp, ilk oy sandığa atılana kadar devam edecek. Bundan asla vazgeçmeyeceğiz. Sonuna kadar bu işte mücadele edeceğiz ve başarılı olacağız. Çünkü Türkiye’nin dengeleri yeniden kuruluyor. Siyaset dengeleri. Yeni partiler kuruluyor, yeni siyaset aksları oluşacak. Yeni oluşacak siyasi akslara göre yeni denklemler kurulacak. Bütün bunlar düşünüldüğünde biz İYİ Parti olarak bulunduğumuz yeri uygun bir hareket tarzı belirleyerek seçmenin bütün beklentilerine cevap verebilecek bir hareketlilik içerisinde olacağız. Bu işi en iyi de Erzurum yapacak. Buna da inanıyorum.” dedi.  







Erzurum’a Melih Kırkpınar’ın İl Başkanı olarak, atanması sonrasında, ciddi bir hareketlilik yaşandığına dikkat çeken Aydın, “  Şimdi Ankara’da yaşıyorum Ankara’ya bakıyorum Erzurumlular Ankara siyasetinde belirleyici. Çok arkadaşım dostum var. Bakıyorum buralarda yaşayanlarda bile bir hareketlilik oldu. Son atamamızdan sonra merkez hareketlendi. Herkes Erzurum’a gideceğiz, biz de üzerimize düşeni yapacağız diyorlar. Demek ki doğru bir isim atadık. O ismin getirdiği bir artı değerin oluşacağını da ben buradan Ankara’dan görebiliyorum. Sonu İYİ olacak.” dedi. 





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sunmani yıldırım 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum'da IYI Parti'nin yükseleceği e hakeddiği yeri alacağı inancımız tamdır eksileri hep beraber çözecez artılar bizleri daha azimli yapıcakdır bu başarıyı il başkanımızla beraber başaracak cünkü cesurlar hareketine cani gönülden bağlanmış başaracağımıza sayın Genel başkanımızla and içmişiz.