SİYASET Haber Girişi : 07 Ocak 2020 13:45

İYİ PARTİ'DEN PASİNLER ÇIKARMASI

İYİ PARTİ'DEN PASİNLER ÇIKARMASI
İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ve Erzurum milletvekili Naci Cinis'li Pasinler ilçesini ziyaret etti.
İYİ Parti İl Başkanlığına atanan iş adamı Melih Kırkpınar ilçe ziyaretleri kapsamında Aşkale'den sonra Pasinler'i ziyaret etti. 







Beraberinde Erzurum milletvekili Naci Cinisli ve partililerle Pasinler'e adeta çıkarma yapan İyi Parti heyetini ilçe girişinde ilçe başkanı Ertuğrul Araz karşıladı.







İlçe merkezinde bir kahvehanede Hasankalelire hitaben  konuşma yapan Kırkpınar, " Hey gidi günler hey!" diyerek söze başladı. 







Pasinler'in ihmal edildiğine vurgu yapan Kırkpınar, " Ben yıllarca bu bölgeden süt aldım. Yıllık ortalama 35 milyon civarında Hasankale'nin süt girdisi olurdu. bu gün bundan söz etmemiz mümkün mü? Sadece hayvancılık ta değil, tarımda da da Hasankale geri gitti. tonlarla ifade edilen arpa buğday yetiştirilirdi. Hasankale Patatesiyle, Karadeniz'i doyururdu, Şeker fabrikasının önünde pancar kuyrukları vardı.  Bu gün bunlardan söz etmemiz mümkün mü? Şimdi soruyorum size Hasankale ileri mi geri mi gitti?" dedi. 







Ardından konuşan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinis'li de tarım politikalarını eleştirdi. Türkiye'de tarım ve hayvancılığın, en az milli savunma sanayi kadar önemli olduğuna dikkat çeken Cinisli, " Tarım ve hayvancılık stratejik bir meseledir. Biz parti olarak konuya böyle bakıyoruz. Bu durumu ben bizzat bir çok platformda dile getirdim." dedi. 







Konuşmaların ardından Pasinler'in tanınmış esnaflarından fırıncı Rehin Baba'nın cenaze namazına katılan, Cinisli ve Kırkpınar ardından esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.  





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.