SİYASET Haber Girişi : 13 Aralık 2019 11:21

İYİ Parti'de nöbet değişimi... Yeni başkan Kırkpınar oldu...

İYİ Parti'de nöbet değişimi... Yeni başkan Kırkpınar oldu...
İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı'nda bugün devir-teslim heyecanı yaşandı. Kısa bir süre önce il başkanlığı görevine atanan Avukat Haluk Terzioğlu, bugün görevini işadamı, tecrübeli siyasetçi Melih Kırpınar'a teslim etti.

İl binasında yapılan ve Genel Başkan Yardımcısı Cumaali Durmuş'un katılımıyla gerçekleşen devir-teslim töreninde görevlendirme belgesi İl Başkanı Melih Kırpınar'a verildi. 



İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cumaali Durmuş, görev değişikliğinin hem Erzurum'a hem de İYİ Parti'ye hayırlar getirmesi temennisinde bulunup, il başkanlığından ayrılan Haluk Terzioğlu ile kucaklaştı ve "Artık bir ağabeyin daha var" dedi. 



Durmuş, daha sonra görevlendirme belgesini İl Başkanı Kırpınar'a takdir etti.


Törende konuşan Melih Kırpınar, partinin Erzurum teşkilatının kuruluşunda da adının il başkanlığı için geçtiğini ve İbrahim Dumlu'nun atamasının yapılmasının ardından genel başkan yardımcılarını arayarak, "Partimin emrindeyim" dediğini ve bugüne kadar da bu söz doğrultusunda hareket ettiğine dikkat çekti. 


Görevi Erzurum'un mihenk taşlarından biri olan Terzioğlu Ailesi'nin bir ferdinden devraldığını da ifade eden Kırpınar, "Gençlerin artık burada bir Melih abisi var. Vatanını bayrağını, milletini seven herkesin de başımın üstünde yeri vardır" dedi. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.