SİYASET Haber Girişi : 08 Temmuz 2019 23:17

İYİ PARTİ'de MELİH KIRKPINAR sesleri

İYİ PARTİ'de MELİH KIRKPINAR sesleri
İl Başkanı İbrahim Dumlu'nun parti harcamalarını incelemek için Genel Merkezden gelen heyete teşkilat mensupları Melih Kırkpınar'ın ismini verdi...
İYİ Parti Erzurum'daki dağınık yapısını toplamaya çalışıyor. 



Yapılan seçimlerde beklediği oyu alamayan ve İl Başkanı İbrahim Dumlu'nun istifası sonrasında bir çok ilçe başkanının da istifa ettiği İYİ Parti Erzurum Teşkilatı toparlanma çabasında. 



Erzurum'da bir taban oluşturmayı başaran İYİ Parti yola devam edeceği İl Başkanını arıyor desek yanlış olmaz. 



Erzurum'da her kesim tarafından sevilen, şaibesi olmayan, siyaseten belli bir cizgi üzere yürümüş, birleştirici olacak, İYİ Parti'ye yeni isimler kazandıracak bir isim arayışı içine giren İYİ Parti Genel Merkezi hem Erzurum'da istifa eden İl Başkanı İbrahim Dumlu'nun parti harcamalarını incelemek hemde yeni atanacak il başkanı ile ilgili araştırma yapmak için şehirde üç gün süren bir çalışma yaptı.



Umudumuz Melih Kırkpınar 

Teşkilat mensuplarıyla tek tek görüşen Genel Merkezin görevlendirdiği Mehmet Aslan ajandasına notlar aldı. Bu görüşmelerde Aslan, teşkilat mensuplarına "kim il başkanı olmalı?" sorusunu yöneltti. Erzurum'daki eski yeni teşkilat mensuplarının neredeyse tamamının Aslan'a Melih Kırkpınar ismini verdiği öğrenildi. Bana ulaşan onlarca İYİ Parti'li " biz üzerimize düşeni yaptık. Geçmişte de il başkanı İbrahim Dumlu'nun yanlışlarını Genel Merkeze iletmeye çalışmıştık. Bizleri dinlemediler, hatta bir çok arkadaşımızı görevden aldılar. Şehri dinlememenin bedeli ortada. Umarız bu kez bizleri dinlerler ve son umut olarak gördüğümüz Melih Kırkpınar'ın atamasını yaparlar" dediler.  



Erzurum'un başarılı iş adamlarından biri olan ve Türkiye genelinde yaptığı işle adından söz ettiren Melih Kırkpınar gerçekten de İYİ Parti Erzurum Teşkilatında bir toparlanma süreci başlatabilir. Hayvancılık sektöründe marka isimlerden biri olan Kırkpınar şehir merkezinde olduğu gibi kırsalda da tanınan ve sevilen bir isim. Erzurum'da İYİ Parti onun il başkanlığında ciddi başarılar elde edebilir. Demokrat kökenden gelen Kırkpınar, İYİ Parti'ye yeni isimler kazandırılmasını noktasında da bence önemli bir figür. Doğruyol Partisi döneminde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte siyaset yapan Melih Kırkpınar, İYİ Parti Erzurum teşkilatında kaybolan heyecanı yeniden alevlendirebilir. 



Teşkilatlardaki isimlerin büyük bir çoğunluğunun teveccühünü kazanan Kırkpınar'ı Genel Merkezin önümüzdeki günlerde Ankara'ya çağırması ve Erzurum'u konuşması bekleniyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sunmani Yıldırım 01 Ocak 1970 02:00

    lYl partiye kan verecek ve siyaseti laikiyle yapacak olan Melih Kırkpınar beyfendidirlYl parti il kurucu üye ve il yönetimi olarak melik beyin yanındayız ve diğer muhalif partilerin korkulu rüyası olucaz Allah'ın izniyle inşallah Genel mejez sesimize kulak verir selam ve dua ile kalin

  • M.Kenan AKGÜL 01 Ocak 1970 02:00

    Öncelikle İyi partide bu yaşananları gündeme taşıdığınız için teşekkürler.İnanıyor ve ümit ediyoruzki ikinci bir fişyasko yaşanmaz,çünkü arık kimsenin tahammülü kalmadı.Deneyimli bir politikacı olan Koray AYDIN mutlaka Erzurumdan gelen bu sese kulak verecektir diye düşünüyorum.Melih Kırkpınar kimsenin babasının oğlu değil,teşkilatın büyük bir ekseriyetle Kırkpınar demesi Teşkşilatımızın acil olarak toparlanması ve harekete geçmesi adınadır vesselam.