SİYASET Haber Girişi : 03 Temmuz 2019 15:40

İYİ Parti'de ilk aday Ünal Kocaman

İYİ Parti'de ilk aday Ünal Kocaman
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Dumlu'nun istifasının üzerinden 2 hafta geçmiş olmasına rağmen henüz bir atama yapılmaması dikkat çekerken, il başkanlığı için ilk resmi açıklama Ünal Kocaman'dan geldi.
İYİ Parti Kurucu il başkan yardımcısı olan ve üst kurul delegesi olan Kocaman, son dönem Palandöken ilçe başkanlığına atanmıştı. İbrahim Dumlu'nun istifası sonrasında sosyal medya hesaplarından ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyuran Kocaman il başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. 



Kocaman yaptığı açıklamada; " İYİ Parti  Erzurum'da sahipsiz değildir. Bizler partinin kuruluş aşamasında ve sonrasında da her zaman partimizi desteklemiş, verilen her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışmış isimleriz. 



Genel Merkez uygun görürse il başkanlığı için bende adayım. İbrahim Dumlu'nun istifası sonrasında sosyal medyadan duyurduğum ilçe başkanlığı istifam, gelecek olan il başkanının elini kolaylaştırmak ve kendi ekibini kurarken önünü açmak maksatlıydı. 



Şayet genel merkez takdir ederse, ben il başkanlığı görevini yürütmeye ve kuracağım ekibimle İYİ Parti'nin Erzurum'da en iyi noktaya gelmesi için çalışmaya hazırım" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.