SİYASET Haber Girişi : 22 Aralık 2019 17:47

İLK İŞ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİYLE BULUŞTU

İLK İŞ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİYLE BULUŞTU
Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine atanan iş adamı Melih Kırkpınar, ilk iş İYİ Parti'nin seçilmiş meclis üyeleriyle yemekte buluştu.
İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, partisinin Belediye Meclis üyeleriyle hafta sonunda bir araya geldi. bir araya geldi. 







Erzurum merkez ve ilçelerinden meclis üyesi seçilen isimlerle yemekte buluşan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar; "Sizler bizim için çok önemlisiniz, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde gözümüz kulağımız sizlersiniz. Vatandaş Erzurum'da sizlere muhalefet etme görevi verdi. Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinizden hiç kuşkum yok. Bizle İl Başkanı olarak her zaman sizlerin yanındayız, destekçiniziz. Erzurum'un zararına olacak her karara, kırmadan dökmeden muhalefet etmelisiniz." dedi. 







Toplantıya katılan meclis üyeleri de memnuniyetlerini ifade ederek, " İlk kez böyle bir toplantıda bütün meclis üyeleri bir araya geliyoruz. Birbirimizi tanıma, tanışma imkanı bulduk. Çok gayret gösteriyoruz, il teşkilatımızın güçlü bir biçimde bize destek olacağını öğrenmek, azmimizi artırdı" dediler. 







Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.