SPOR Haber Girişi : 04 Mart 2020 09:59

ERZURUMSPOR'UN TARAFTARA AÇIK İDMANI BU GÜN

ERZURUMSPOR'UN TARAFTARA AÇIK İDMANI BU GÜN
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanında oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda bu gün saat 18.00'da Kazım Karabekir Stadında taraftara açık idman yapılacak.
Ligin 25. haftasında kendievinde Menemenspordan 2 golle üç puanı alarak, Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan, B.B. Erzurumspor, deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçı öncesinde taraftarından tam destek bekliyor. 



Menemen maçı sonrasındaYağız Tv'de yayınlanan Birebir futbol programına katılan teknik patron Erkan Sözeri'den izleyiciler, taraftara açık idman istemişti. Taraftarın bu talebine kayıtsız kaymeyen yönetim ve teknik heyet bu gün saat 18.00'da Kazım Karabekir stadında taraftara açık idman yapacak. 



Taraftar dopingini kullanmak isteyen mavi beyazlı ekip, son dokuz haftada şehrin desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Taraftarımızın desteği bizim için son derece önemli, ligin sonunda İnşallah hep birlikte şampiyonluk kupasını kaldıracağız, dediler.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.