SPOR Haber Girişi : 11 Nisan 2019 14:16

Erzurumspor, Kasımpaşa maçının tekrarı için TFF'ye başvurdu...

Erzurumspor, Kasımpaşa maçının tekrarı için TFF'ye başvurdu...
BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Kasımpaşa maçında mavi-beyazlı ekibin yediği ikinci golde ofsayt çizgisinin yanlış çekildiğini ve kural ihlali yapıldığını belirterek, maçın tekrarı için TFF'ye başvurduklarını açıkladı.

ERZURUMEKSPRES - BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Kasımpaşa maçında mavi-beyazlı ekibin yediği ikinci golde ofsayt çizgisinin yanlış çekildiğini ve kural ihlali yapıldığını belirterek, maçın tekrarı için TFF'ye başvurduklarını açıkladı. 

 

ERZURUMSPOR KURAL İHLALE GEREKÇESİYLE MAÇIN İPTALİNİ TALEP ETTİ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, basın toplantsı düzenleyerek hakem hatalarını gündeme taşıdı. Son olarak mavi-beyazlı ekibin Kasımpaşa deplasmanında yediği ikinci golde kural hatası yapıldığını ifade eden Başkan Üneş, " Yediğimiz ikinci golde ofsayt çezgisi yanlış çizilmiş. Var sistemi bir kuralsa burada kural hatası yapılmıştır. Bizde maçın iptali için TFF'ye başvuru yaptık"dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.