SPOR Haber Girişi : 03 Ağustos 2020 12:38

ERZURUMSPOR'DAN TRANSFER ATAĞI

ERZURUMSPOR'DAN TRANSFER ATAĞI
TTF 1 Ligden Süper Lige yükselen Erzurumspor transfer görüşmelerine başladı.

Geçtiğimiz sezon türlü ayak oyunlarıyla Süper Lig'den adeta düşürülen ancak pes etmeyen Erzurumspor TFF 1 Lig'de ikin olarak Süper Lig'e çıkmayı başardı. Geçmişte yaşanan hataların tekrarlanmaması ve Süper Lig'de kalıcı olmak için son derece hassas davranan yönetim, vakit kaybetmeden transfer görüşmelerine başladı. 




Mavi- Beyazlı ekibin transfer listesinde; daha önce Kayserispor forması giyen Tjarron Chery, bonservisi Fenerbahçe’de olan Frey, Başakşehir’den Elia ve Aziz Behiç,Partizan’dan ise Lazar Markoviç’le görüşmeye baeşladığı iddia ediliyor. 




Bir sezon aradan sonra döndüğü ligde uzun yıllar kalıcı olacak bir kadro kurmak isteyen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor yıldız isimlerin peşine düştü.  Mavi 
beyazlı ekip, forvet için Fenerbahçe’nin yeniden kiralayacağı Michael Frey’ı düşünürken, daha önce Kayserispor formasıyla ligde başarılı bir grafik çizen 10 numara Tharron Chery ile de görüşmelere başlandığı iddia ediliyor. Dadaşlar, bonservisi elinde olan Hollandalı orta saha oyuncusu ile büyük ölçüde anlaştı.



Kanat oyuncuları için de harekete geçen yönetim, B.B.Erzurumspor, Başakşehir’de şampiyonluk yaşayan ve kontratı yenilenmeyen Elia’yı gündemine aldı. Elia için şartların zorlanacağı ifade edildi. 



Mehmet Özdilek’in sağa kanat için düşündüğü isim ise Partizan takımında forma giyen Lazar Markovic. 


Sol beke de takviye yapacak olan Mavi- Beyazlılar’ın yine Başakşehir’den ayrılması beklenen Aziz Behiç’le görüştüğü iddia ediliyor. 



Öte yandan Mavi Beyazlı ynetimin Akaragü'nün stoperi Michael Pazdan'ı ve Denizlispor'un golcü futbolcusu Hugo Rodallega'yı da yakın takibe aldığı iddia ediliyor...  



İç transferde de Sehiç, Hamroun, Sissokko, İbrahim Akdağ, Obertan, ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vejdi gücer kılıç 01 Ocak 1970 02:00

    Hayırlı olsun.

  • musa karakütük 01 Ocak 1970 02:00

    ÇOK GÜZEL İÇ TIRENSVER VE ALINACAK KİŞİLERDE İYİ YÖNETİME TŞKR EDERİZ İNŞALLAH İYİ TIRANSFERLE LİGDE KALIRIZ ÇOK DİKKATLİOLMALIYIZ SAYGILAR