SPOR Haber Girişi : 08 Temmuz 2019 12:31

Erzurumspor'da transfer taarruzu...

Erzurumspor'da transfer taarruzu...
BB Erzurumspor transferde vites yükseltti. Mavi-Beyazlılar, Pote ve Aykut'un ardından dört isimle daha anlaşma sağladı...

ERZURUMEKSPRES - BB Erzurumspor transferde vites yükseltti. Mavi-Beyazlılar, Pote ve Aykut'un ardından dört isimle daha anlaşma sağladı...

Önümüzdeki sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan BB Erzurumspor, hedefi yeniden Süper Lig olarak belirledi. Bir taraftan gidecek ve kalacak futbolcular için çalışma yürüten yönetim, bir taraftan da takıma yeni katılacak olan isimlen için düğmeye bastı. Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Adanademirspor'un golcü futbolcusu Pote ve Giresunspor'lu Aykut Demir'i kadrosuna katan BB Erzurumspor, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

 

DÖRT YENİ İSİMLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Tekrar Süper Lig'e dönmek için önemli isimleri kadrosuna katmak isteyen Dadaşlar, Boluspor formasını giyen ortasaha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin, Altınordu'nun stoperi Hasan Hatipolu, Altınordu'nun sağ beki Murat Uçar ve Antalyaspor'lu ortasahanın başarılı ismi Osman Çelik'le anlaşma sağladı. Murat Uçar'ın bonservisinde küçük bir prüzün olduğu onunda giderilmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. 

 

LOKMAN GÖR VE İBRAHİM AKDAĞ KALIYOR...

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren BB Erzurumspor'da taraftarı sevindirecek önemli gelişmelerde yaşandı. Geçtiğimiz sezon ortaya koydukları futbolla taraftarların gönlünde taht kuran Lokman Gör ve İbrahim Akdağ, yönetime Erzurumspor'a kalmak istediklerini illetti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.