SPOR Haber Girişi : 20 Mart 2020 15:47

ERZURUMSPOR'DA OYUNCULARA 25 MARTA KADAR İZİN VERİLDİ

ERZURUMSPOR'DA OYUNCULARA 25 MARTA KADAR İZİN VERİLDİ
Spor Bakanlığının ligleri erteleme kararı sonrasında, B.B.Erzurumspor'da futbolculara 25 marta kadar izin verildi.

Erzurumspor'da futbolculara izin verildi. 



Spor Bakanı Kasapoğlu'nun "Cumhurbaşkanımızın başkanlığında gerçekleştirilen Koronavirüs Değerlendirme Toplantısı'nda ve akabinde yapılan görüşmeler neticesinde; hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir" açıklaması sonrasında kulüpler ertelenme süresince neler yapılacağını planlamaya başladı. 


Bu kapsamda Teknik Patron Mehmet Özdilek ile görüşen Erzurumspor yöneticileri futbolculara izin verme kararı aldı. 



Futbolcular bu günden itibaren 25 marta kadar izin yapacak.  Bu süreçte herhangi bir gelişme söz konusu olursa, yeni strateji de ona göre belirlenecek.



Erteleme kararı sonrası açıklama yapan Özdilek şunları söylemişti; 

" Öncelikle verilen süresiz erteleme kararını son derece doğru buluyorum. Hatta bana göre geç kalınmış bir karardı. Herşeyden önemli insan sağlığı. Sporcuların da bizlerin de bir ailesinin olduğu unutulmamalı. Bugün itibariyle takımı dağıtıyoruz. Biz dahil herkes ayrılacak. Herkes yurt içinde kalmak koşuluyla dilediği yere gitmekte özgür. Bundan sonrasını hep birlikte bekleyip, göreceğiz. 


Açık söyleyeyim, 5-6 günden sonra sporcularda fiziksel kayıp başlar. Sporcular normal insan değil sonuçta. Bu oyuncuların yeniden toparlanması için belli bir süreç gerekecek. Dolayısıyla maçların başlaması bir süreç alabilir. Başlayabilir mi ona da bir şey diyebilmem çok zor, çünkü ortada ciddi bir salgın durumu var. Açıkçası bu saatten sonra her türlü gelişmeye ve karara hazır olunması gerektiğini düşünüyorum"  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.