SİYASET Haber Girişi : 14 Kasım 2018 14:20

Erzurum'dan 5 ilçenin belediye başkanı üçüncü dönemlerini dolduracak

Erzurum'dan 5 ilçenin belediye başkanı üçüncü dönemlerini dolduracak
Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘‘Üç dönem belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımızı büyük oranda istirahate çekeceğiz’ açıklamasını yaptı. Erzurum'dan 5 ilçenin belediye başkanı üçüncü dönemlerini dolduracak.

ERZURUMEKSPRES - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde aday gösterilecek isimlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada 3 dönemlik başkanlar için "Üç dönem belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımızı da büyük oranda istirahate çekeceğiz. Tamamına yakını için geçerli. Ha ne olabilir? Dördüncü dönem bir başka yerde bir başka il veya ilçede belediye başkanı adayı olabilir" dedi.

92 başkan 3 döneme takılıyor

AK Parti'de biri büyükşehir, biri il, 63’ü ilçe, 27’si belde belediye başkanı olmak üzere 3 dönem kuralına takılan 92 mevcut belediye başkanı bulunuyor. Büyükşehir olarak sadece Kocaeli ve il olarak da Bolu belediye başkanları üçüncü dönemlerini dolduruyor.

ERZURUM'DA 5 BELEDİYE BAŞKANI

Erzurum'da 3 dönem kuralına takılan 5 belediye başkanı var. Uzundere BelediyeBaşkanı M. Halis Özsoy, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Tortum Belediye Başkanı Hasan Çakmak, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Pazaryolu Belediye Başkanı Recep Kaplan üç dönemini dolduruyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.