GÜNDEM Haber Girişi : 12 Aralık 2018 20:49

Erzurum'da CHP-İYİ Parti ittifakı tamam...

Erzurum'da CHP-İYİ Parti ittifakı tamam...
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP Genel Merkezi'nde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile saat 20.00'de bir araya geldi. Gelen ilk bilgilere göre iki lider Erzurum'da ittifak için anlaştı. CHP, İYİ Parti adayını destekleyecek.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP Genel Merkezi'nde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile saat 20.00'de bir araya geldi. Gelen ilk bilgilere göre iki lider Erzurum'da ittifak için anlaştı. CHP, İYİ Parti adayını destekleyecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP Genel Merkezi'nde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile saat 20.00'de bir araya geldi. Akşener başkanlığındaki İYİ Parti heyetinde Cihan Paçacı, Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu yer aldı. Heyeti CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kağan Salıcı ve Seyit Torun aşağıda karşıladı. Görüşme öncesi CHP ve İYİ Parti'nin uzlaşıya vardığı öğrenildi. Gelen ilk bilgilere göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de CHP adayı desteklenecek. Kayseri, Konya, Kocaeli, Samsun, Gaziantep Kahramanmaraş, Denizli, Balıkesir, Trabzon, Samsun ve Erzurum ise İYİ Parti'de olacak. İki lider görüşme sonrası açıklama yapacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet Günaçar 21 Nisan 2023 01:51

    Bir ülkücü olarak destekliyorum doğru karar

  • Kenan Evcil 01 Ocak 1970 02:00

    Ben bir ülkücü olarak chp ile itfakı asla kabul etmiyorum yeni üye oldugum partiden derhal istifa ederim boyle bir saçmalık olamaz olmamalı