SİYASET Haber Girişi : 18 Kasım 2018 21:00

Ertek: Uzundere’yi şahlandırmak için yola çıktık

Ertek: Uzundere’yi şahlandırmak için yola çıktık
Düzgün Marketler Grubu muhasebe ve finans sorumlusu Serdar Ertek Uzundere Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

ERZURUMEKSPRES - Düzgün Marketler Grubu muhasebe ve finans sorumlusu Serdar Ertek Uzundere Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Erzurum’un turizm cenneti olan Uzundere’yi hak ettiği yere getirmeyi amaçladıklarını belirten Ertek, “Güzel ilçemizi şaha kaldırmak için bu göreve talip oldum”dedi.

Daha önce Ak Parti Palandöken İlçe Yönetim kurulu üyeliği de yapan Ertek, “Doğduğumuz topraklara hizmet etmenin vakti geldi. Uzundere’nin ihtiyaçlarını kendi ihtiyacımız, Uzundere’nin dertlerini kendi derdimiz olarak görüp bu bilinçle hizmet edeceğiz. İlçemizin sorunlarını güçlü ve kendi alanında profesyonel bir ekiple çözerek lider ilçe yapmak için 7/24 çalışacağımızın sözünü veriyorum. Yapacağımız yatırımlarla Öşvank’ı, Yedigöller’i ve Tortum Şelalesi’ni bünyesinde barındıran ilçemizde turist sayısını kat be kat artırarak ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.