GÜNDEM Haber Girişi : 19 Mart 2019 13:11

Ergüney yeniden aday olmayacak

Ergüney yeniden aday olmayacak
2 Nisanda yapılacak olan 1. Organize Sanayi Bölgesi seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan Başkan Zafer Ergüney, ezber bozdu.
Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Zafer Ergüney kahvaltıda gazetecilerle bir araya gelerek görev süresi boyunca yaptıklarını ve yapamadıklarını anlattı. 
Erzurum'da sanayinin gelişmesinin önündeki en büyük engelin arsa sorunu olduğuna dikkat çeken Ergüney, bunu her fırsatta dile getirdiğini belirtti. Ergüney, bir çok firmanın yatırım yapmak için Organize Sanayi Bölgesinde arsa istediklerini belirterek, arazi tahsisi yapılamadığı için bir çok yatırımcının farklı şehirlere gittiğini ifade etti. 2. Organize Sanayi Bölgesinin de dolduğuna dikkat çeken Ergüney, 1. Organize Sanayi Bölgesinin alanının genişletilmesi gerektiğini belirterek, " 6 yılda bir çok yatırımcı arsa talep etti ancak hepsine olumsuz yanıt vermek zorunda kaldık" dedi. 

2 Nisanda yapılacak olan 1. Organize Sanayi Bölgesi Başkanlık seçiminde tekrar başkan adayı olmayacağını açıklayan Ergüney, "Burada 100 kişiyiz gönül arzu ediyor ki her dönem bir arkadaşımız bu görevi yürütsün. Ben genç arkadaşlarımızın önünü açmak maksadıyla bir sonraki dönem için aday değilim" diyerek ezber bozdu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.