GÜNDEM Haber Girişi : 25 Mayıs 2020 20:41

Efe'den bayram mesajı

Efe'den bayram mesajı
Iyi Parti Palandöken ilçe başkanı Ahmet Han Efe, Ramazan Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayımladı...
ERZURUMEKSPRES - Iyi Parti Palandöken ilçe başkanı Ahmet Han Efe Ramazan Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayımladı. Bayramın barışa, dostluğa ve huzura katkı sağlamasını dilediğini belirten Efe mesajında şu ifadelere yer verdi;
 Millet olarak, toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken; sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşayoruz. Yurt içindeki ve yurt dışındaki tüm vatandaşlarımızın, KKTC'deki soydaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Ramazan Bayramının, şiddetin ve çatışma kültürünün yoğun olarak yaşandığı günümüzde evrensel barışa, dostluğa ve huzura katkı sağlamasını diliyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer gülaçtı 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın başkanın bulunmuş olduğu tüm dilek temennilerekatılıyorum ve aynı dilek ve temennilerin tüm dünya TÜRKLERİ içingeçerli olmasını diliyorum.