GÜNDEM Haber Girişi : 01 Şubat 2019 23:27

Düzgün yönetimle başarı kaçınılmaz olur...

Düzgün yönetimle başarı kaçınılmaz olur...
Dün İstanbul’daki işadamı hemşehrilerimizin Erzurumspor’a yaptıkları katkıları bu köşede yazdık ve hepsine ayrı ayrı teşekkür ettik.

Dün İstanbul’daki işadamı hemşehrilerimizin Erzurumspor’a yaptıkları katkıları bu köşede yazdık ve hepsine ayrı ayrı teşekkür ettik.

 

Bu işadamlarımızın yanı sıra Erzurum’da yaşayan ve Erzurumspor için gecesini gündüzüne katan değerli işadamlarını da görmezden gelemeyiz elbette.

 

Aralarında bazı isimler var ki, bir taraftan kendi işlerini yürütmeye çalışırken, bir taraftan da Erzurumspor’un başarısı için mesaisinin büyük çoğunluğunu kulüpte geçiriyor…

 

Forma reklamı için sponsor bulamadığımız bir dönemde, kulübün imdadına yetişerek sadece elini değil, gövdesini taşın altına koyan Ömer Düzgün bu işadamlarımızdan biri…

 

Düzgün, yaptığı maddi katkının yanında, kulüpteki düzenin sağlanmasında başrol oynayan değerli bir yönetici…

 

Ömer Düzgün demişken, Emrehan Organizasyon’un sahibi Aziz Hurşit’i de tabiî ki unutamayız. Dün başkan Üneş’in de açıkladığı gibi sezon başından buyana 5 Milyon TL’ye yakın büyük bir katkı sağlayan Hurşit, takımın zor süreçte rahat bir nefes almasında deyim yerindeyse ilaç oldu. 

 

Tabi geçmişte ve mevcut yönetimde katkılarını bu satırlara sığdıramayacağımız çok sayıda Erzurumspor sevdalısı yöneticiyi unutmamız söz konusu dahi olamaz… Emeği geçen, maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ne kadar işadamı varsa her birine ne kadar  teşekkür etsek azdır.

 

SÖZ SIRASI TARAFTARDA

 

Yaklaşık 25 gün önce Hüseyin Üneş başkanlığında göreve gelen Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi görüyoruz ki, ne yaptığını bilen, kulüp bütçesini har vurup harman savurmayan bir anlayışla yönetmeye çalışan bir ekip.

 

Böyle devam ettiği sürece başarı kaçınılmaz olacaktır…

 

Bir çok kişinin fedakarlık yapıp, sadece Erzurumspor’un başarısı için çalıştığı bir dönemde taraftara da büyük iş düştüğünü unutmayalım…

 

Devre arasında tüm imkanlar zorlanarak gerçekleştirilen transferler taraftarın yüzünü güldürdü…

 

Taraftar da artık Rize maçıyla birlikte tribünleri tıklım tıklım doldurarak dün olduğu gibi bugünde takımını yalnız bırakmayacaktır…

 

Başarının sırrı birlik, beraberlik ve kenetlenmeden geçiyor…

 

Bunu tam anlamıyla sağladığımız zaman inanıyorum ki, Süper Lig maçlarına uzun yıllar ev sahipliği yaparız…

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.