SİYASET Haber Girişi : 11 Mart 2019 12:20

Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri istişare toplantısında bir araya geldi...

Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri istişare toplantısında bir araya geldi...
Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda başarı için yapılacak olan çalışmaların yol haritası belirlendi.
ERZURUMEKSPRES - MHP Yakutiye İlçe Başkanı Uğur Pasin, Cumhur İttifakı meclis üyelerini istişare toplantısında bir araya getirdi. Toplantıda seçime kadar yapılacak olan çalışmaların yol haritası belirlendi. Toplantıya Cumhur İttifakı Yakutiye Belediye Başkan adayı Mahmut Uçar, AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, Ülkü Ocakları Yakutiye İlçe Başkanı Cengizhan Oğurlu, MHP Yakutiye Kadın Kolları Başkanı Gülay Demir katıldı.
Erzurum'da Cumhur İttifakının başarılı olabilmesi için gece gündüz çalışacaklarını belirten MHP Yakutiye İlçe Başkanı Uğur Pasin, "Bugün meclis üyelerimizi hem tanıttık, hem de sahada yapacağımız çalışmalarla alakalı istişare toplantısı düzenledik. Başarı için çalmadık kapı bırakmayacağız. Birlik ve beraberlik içinde 31 Mart'a kadar durmadan çalışacağız"dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.