EKONOMİ Haber Girişi : 11 Ekim 2018 17:46

Çocuklar yerli ve milli üretim konusunda bilinçlendiriliyor

Çocuklar yerli ve milli üretim  konusunda bilinçlendiriliyor
Yerli ve Milli Üretime destek her alanda büyüyor. Doğu Anadolu Perakendeciler Birliği (PERDER)’de kampanyaya destek vererek, yerli üretime destek logosunu okullarda “Bakkal Amca” oyunuyla tanıtıyor.

ERZURUMEKSPRES - Yerli ve Milli Üretime destek her alanda büyüyor. Doğu Anadolu Perakendeciler Birliği (PERDER)’de kampanyaya destek vererek,  yerli üretime destek logosunu okullarda “Bakkal Amca” oyunuyla tanıtıyor.

Seyri Alem Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan oyun Erzurum’da okullarda öğrencilerle buluşuyor. Yerli sermaye ve yerli malının öneminin anlatıldığı oyun çocukları hem eğlendiriyor hem de bilinçlendiriyor.

Amaçlarının çocuklara yerli ve milli üretim bilincini aşılamak olduğunu belirten Doğu Anadolu PERDER Başkanı Ömer Düzgün, “Ülke ekonomisinin kalkınması ve yerli üretimin desteklenmesi gerektiğini çocuklarımıza tiyatro oyunuyla anlatmaya çalışıyoruz”dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.