SİYASET Haber Girişi : 01 Aralık 2018 16:06

Cem Çil: Palandöken’e yeni projeleri nakış nakış işleyeceğiz

Cem Çil: Palandöken’e yeni projeleri nakış nakış işleyeceğiz
Palandöken Belediye Başkan Adayı Cem Çil, ERK Haber’i ziyaret etti.

ERZURUMEKSPRES - Palandöken Belediye Başkan aday adayı Cem Çil, Erkhaber’i ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Sinan Özçaylak ve Yazı İşleri Müdürümüz Orkun Çizmeli ile görüştü. Seçim sürecindeki çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunan Çil, Yıldızkent’ten Maksut Efendi Mahallesi’ne kadar değişim ve dönüşüme imza atacaklarını söyledi.

 

5 yıldır Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden işadamı Çil, “Palandöken ilçesini yakından takip ediyorum. İlçenin sorunlarını bilen biriyim. Hangi yatırım ilçemize ne kazandırır çok iyi analiz ettik. Turizm bizim olmazsa olmazımız. İlçemizi dağla entegre edip özellikle butik otel ve pansiyon gibi yatırımlara ağırlık vermeyi düşünüyoruz. Partim aday olmamı uygun görür, vatandaşlarımızda belediye başkanı olarak vize verirse bu ve daha birçok projemizi kısa zamanda hayata geçireceğiz”dedi.

 

Burada Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in  tecrübelerinden de yararlanacaklarının altını çizen Çil, “Mehmet Sekmen’in özellikle yeni dönemde şehrimiz için önemli projeleri olduğunu biliyorum. Aday olursak bizlerde başkanımızla birlikte topyekun bir kalkınma seferberliğine imza atacağız”diye konuştu.

 

ERK Haber Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çil’e çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.