GÜNDEM Haber Girişi : 09 Ekim 2018 17:32

Çat Belediye Başkanı Kılıç, O kenti istedi!

Çat Belediye Başkanı Kılıç, O kenti istedi!
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun CNN Türk’te konuk olarak katıldığı Tarafsız Bölge programını Twitter'dan mesaj yağmuruna tuttu, "İzmir'i bana verin, dünya markası yapayım" dedi...

ERZURUMEKSPRES - Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun CNN Türk’te konuk olarak katıldığı Tarafsız Bölge adlı programı mesaj yağmuruna tuttu.

Gazeteci Ahmet Hakan’ın hazırlayıp sunduğu programda siyaseti bırakacağını, CHP’de ise ne Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ne de Muammer İnce’nin tarafında olmayacağını açıklayan Aziz Kocaoğlu’na tepki yağdı.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç da, 15 yıldır İzmir gibi bir kenti CHP sayesinde yöneten Aziz Kocaoğlu’nu vefasızlıkla suçladı. Görüşlerini sosyal medya hesabı Twitter’den paylaşan Kılıç, İzmir’e talip olduğunu da beyan etti.

Kılıç, sosyal medya hesabından şunları paylaştı: “Çat gibi makus talihine yenik düşmüş bir Anadolu ilçesini nasıl şahlandırdıysam ve bu ilçeyi Doğu’nun incisi haline nasıl getirdiysem, verin bana İzmir’i; dünya markası bir şehir nasıl yapılır, kendi gözlerinizle görün!”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.