SİYASET Haber Girişi : 10 Nisan 2019 14:33

CANAN UÇAR'dan seçmene mesaj

CANAN UÇAR'dan seçmene mesaj
31 mart seçimlerinden İYİ Parti'den Palandöken Belediye Başkan adayı olan Uçar, seçim sonuçlarını değerlendirdi...
Belediye Başkan Adayı Canan Uçar yazılı bir açıklama yaparak, seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Seçimler sonrası ilk kez konuşan Uçar, " Evet biz secimi kaybettik ama "yalan" da yenildi beyler, biz demiştik." dedi...



İşte UÇAR'ın o açıklaması; 

Meşhur yasakların sahipleri seyir bile edemezken içimizdeki şenliği, yılgı yanımıza yanaşmazken, yıkılmak elinde mi? Demiş sair..
IYI Parti ve şahsım açısından durum budur.

Palandöken ilçesinde hedefimiz seçimi kazanıp "iyi belediyecilik" anlayışı ile sizlere hizmet etmekti. Bu amaçla çıktığımız yolda, yüzde 29 ile 25.000 civarında oy alarak 2. parti olduk.



Partim Erzurum'da CHP ve Saadet partisiyle ittifak yapmamıştı. Her parti kendi adayıyla yarıştı.
Partimiz HDP ile de Türkiye'nin hiçbir yerinde ittifak yapmadı.
Ancak, Tüm secim kampanyaları yalan iftira ve hakarete dayalı rakip parti tek bir proje anlatmadan, sadece iftira atarak bir secim sureci yürüttü. Ve biz sahada bu kadar aleni bir gerçeği anlatmakta zorlandık.
Erzurum'da ne gizli ne aleni hiçbir ittifak olmadığını defalarca anlatmamıza rağmen, ulusal basının ve televizyonların gerçek olmayan yayınları neticesinde sandığa gitmeyen 24.000 seçmen sandıktan çıkan sonuçlara bakarak, asil ittifakın kimlerle olduğunu görmüştür umarım…



Asil ittifakın kimler tarafından yapıldığını bizzat sandığın gösterdiğini düşünüyorum. 
Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.
Evet biz secimi kaybettik ama "yalan" da yenildi beyler, biz demiştik.



Sandığa gitmeyen seçmenler sandığa gitseydi ve Erzurum'da iddia edilen şekilde millet ittifakı geçerli olsaydı, Palandöken belediyesinde secimi alırdık.

Sunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; yalan iftira ve sahtekârlıkla bir secim kazanmaktansa, onurlu bir kaybedişe her zaman razıyım...

Bu seçimde gönüllerini kazandığımız sevgili kardeşlerimizin gelecek seçime kadar oylarını da kazanacağız inşallah. Bundan böyle bize oy vermeyen yüzde 70'in de oyunu almak için çalışacağız.



"EYVAH BU BÀZÎCEDE BİZLER YİNE YANDIK
ZİRA Kİ ZİYAN ORTADA BİLMEM NE KAZANDIK".
Umarım bir daha ki yerel seçimlerde Palandöken li hemşerilerim Ziya Paşa nin bu beyitini söylemek zorunda kalmaz.
Olan her zaman hayırlıdır. Seçimin ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ederim.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sunmani yıldırım 01 Ocak 1970 02:00

    Kıymetli saygı değer başkanım inanki Palandöken çok şey kaybetti bir Palandöken deyil Erzurum çok şey kaybetti umarım bu durumu Erzurum analiz eder ve bu zaman zarfında Erzurum zay olmaz umarım sen doğru bildiğin yoldaşın etti belasını bulur başkanım güneş yüzümüze doğması yakındır

  • ERDAL DOĞAR 01 Ocak 1970 02:00

    SEÇİMİ KAYBETTİK AMA CANAN HANIMI KAZANDIK BENCE.TANIMAKTAN VE VARLIĞINDAN HABERDAR OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUK.NAİF VE NEZAKETLİ BÖYLE HANIMEFENDİLERE İHTİYACIMIZ VAR.HELE KADINLAR GÜNÜNDE ELİNDE KARANFİLLERLE KENAR VAROŞ MAHALLELERİNDE GEZMESİ TAM ANLAMIYLA TABULARI YIKTI BAZILARININ KEYFİNİ KAÇIRDI.ÇÜNKÜ ONLAR BU MAHALLELER KÜRT KÖKENLİ OLDUĞU İÇİN GÖRMEZDEN GELİYORLARDI.SAĞOLSUN CANAN HANIM PALANDÖKENİN YENİŞEHİR YILDIZKENTTEN İBARET OLMADIĞINI HATIRLATTI.