SİYASET Haber Girişi : 28 Ocak 2019 11:40

Bir bağımsız aday da Tortum’dan.

Bir bağımsız aday da Tortum’dan.
AK Parti’nin ittifak adaylarını açıklaması sonrasında bağımsız adaylarda artış yaşandı.

Aziziye’den Emrullah Akpunar, Oltu’dan Nurettin Taşçı’dan sonra Tortum’da da Muammer Yiğider Bağımsız aday olduğunu açıkladı.

Tortum’da bir önceki dönem bağımsız aday olan ve sadece 600 oyla seçimi kaybeden Yiğider’in bu seçimde ciddi oy alması bekleniyor. Sosyal medya hesabından aday olduğunu duyuran Yiğider’in Bağımsız adaylık başvurusunu önümüzdeki günlerde yapması bekleniyor.

Yiğider’in sosyal medyadan yaptığı açıklamasından şunları söyledi; “Değerli kardeşlerim Ak parti Tortum belediye başkan aday adaylığı sürecinde göstermiş olduğunuz büyük destek için teşekkür ediyorum. Ak partiden aday olan arkadaşımıza hayırlı olsun. Kardeşlerim biliyorsunuz ki biz gücümüzü her zaman halktan aldık her zaman halkımız ile birlikte hareket ettik. Siz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız şükürler olsun ki bizde Tortum halkını yarı yolda bırakmadık bırakmayacağız. Bizim için en büyük değer Tortum dur, Tortum sevdasıdır. Şunu net olarak belirtmek isterim ki bin canım olsa hepsini Tortum için vermeye her zaman hazırım. Siz değerli kardeşlerimden bir ricam var karamsarlığa gerek yok sizler başınızı dik tutun. Vakit yürekli olmak vaktidir. Gelinen bu noktada sizlerin ricası bizim için emirdir. Her zaman emrinizde olduğumuzu bildirir saygılarımı sunarım. Allah'a emanet olun.”


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Enis KORKMAZ 01 Ocak 1970 02:00

    Muammer Yiğider başkanımıza masabaşı oyunlarıyla haksızlık yapıldı halkın isteği değil merkezin isteği kabul edildi fakat Tortum halkı oyunu gördü.

  • Zeki Ertekin 01 Ocak 1970 02:00

    Her zaman yiğit, cesur vakarlı duruşunla gönlümüzde taht kurdun. Tortum size, siz Torunuma aşiksınız.Yapılan kamu oyu yoklamalarında %78 Tortum Muammer Yiğider diyor. Bunu sağır sultan bile biliyor. Ama bunları Erzurumda ki maho ağalar anlamaz. Onlara kendi emirleri doğrultusunda çalışan başkanlar lazım. Onlardanda bu halk yakında hesap soracaktır.Ben şimdiden size hayırlı olsun diyorum. Her zaman yanında yuh ız.