SİYASET Haber Girişi : 28 Kasım 2018 14:44

Bekir Korkmaz bu yükü de kaldırır...

Bekir Korkmaz bu yükü de kaldırır...
Alt belediyelerde kriter ne olacak…

AK Parti’de şimdi herkes bu sorunun cevabını merak ediyor

Merkez ilçe belediye başkan adayları kim olacak?

AK Parti, Büyükşehir Belediyesi’nde mevcut başkan Mehmet Sekmen’le devam kararı alırken, gözler artık merkez ilçe belediyelerine çevrildi. 

Palandöken Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunanların hepsi birbirinden değerli isimler, ancak burada işi şansa bırakmak istemeyen AK Parti, vizyonu geniş, geçmişi başarılarla dolu ve kimsenin itiraz etmeyeceği bir isimle yola devam etmek istiyor. 

Yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle ilçede önemli bir değişime imza atan mevcut başkan Orhan Bulutlar’la birlikte ismi ön plana çıkan bir diğer isim de 2011 Kış Oyunları Koordinatörü Bekir Korkmaz.  

Erzurum Bekir Korkmaz’ı 2011 Üniversiteler Kış Oyunları’ndaki başarısıyla tanıdı.

O dönemi hatırlarsınız. Oyunlara kısa bir süre kala bir çok tesisisin yapımı devam ediyordu ve yetişecek mi yetişmeyecek mi dedikoduları ayyuka çıkmıştı…

Tam bu noktada 2011 koordinatörü olarak atanan Erzurumlu başarı bürokrat Bekir Korkmaz, tesislerin bitirilmesi, oyunların büyük bir başarıyla gerçekleştirilmesinde başrol oynamıştı.    

Korkmaz, bu başarısını daha sonra atandığı Mersin Akdeniz Oyunları’nda da gösterdi. Sıkıntıların baş gösterdiği Mersin’e Erzurum’da kazandığı tecrübeyle gönderilen Korkmaz, orada da başarının baş mimarı oldu. 

2017 yılında yine Erzurum’da gerçekleştirilen Avrupa Gençlik Kış Festivali’nin (EYOF)’ta yaşanan aksaklıklarda baş sorumlu olarak Koordinatör Necati Kaplan gösterilmişti. O dönem de Erzurumluların gözü başarılı bürokrat Bekir Korkmaz’ı aramıştı.

Bir dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanlığı görevinde de bulunan Korkmaz’ın özellikle kış turizmiyle ilgili önemli projelerinin olduğunu biliyoruz. 

Üstlendiği her işin üstesinden gelmeyi başaran Korkmaz’ın belediye başkanlığında da başarılı olması sürpriz olmayacaktır…

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.