SPOR Haber Girişi : 09 Temmuz 2019 16:29

BB Erzurumspor'da imzalar peş peşe geldi...

BB Erzurumspor'da imzalar peş peşe geldi...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, anlaşmaya vardığı Gökhan Kardeş, Hasan Hatipoğlu ve Yusuf Emre Gültekin'e imza attırdı...

ERZURUMEKSPRES - Büyükşehir Belediye Erzuruspor, transferde atağa kalktı. Bir taraftan gidecek ve kalacak futbolcular üzerinde çalışma yapan mavi-beyazlı kulüp bir taraftan da takıma yeni atılacak futbolculara imza attırmaya başladı. 

Süper Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, daha önve anlaşmaya vardığı Altınordu’da forma giyen Hasan Hatipoğlu'na kendisini mavi-beyazlı formaya bağlayan imzayı attırdı.
BB Erzurumspor'un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 
“ Stoper mevkiinde oynayan Hasan Hatipoğlu önümüzdeki yıl mavi beyazlı formamızı terletecek. Camiamıza hayırlı olsun. Hoş geldin Hasan Hatipoğlu.” 
Hatipoğlu, geçtiğimiz sezon Altınordu forması ile 31 maça çıkarken, takımı adına gol ve asist katkısı yapamadı. 

 

GÖKHAN KARDEŞ'DE ERZURUMSPOR'DA

BB Erzurumspor, Afjet Afyonspor’da forma giyen genç stoper Gökhan Kardeş’i transfer etti. 
Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen BB Erzurumspor, 22 yaşındaki savunma oyuncusu Gökhan Kardeş’i renklerine bağladı. Mavi-beyazlı ekip transferi sosyal medya hezaplarından duyurdu.
Geçtiğimiz sezon Afjet Afyonspor’da forma giyen Gökhan, geçtiğimiz sezon 15 maçta forma giyerken, gol yada asist katkısı yapamadı. 

YUSUF EMRE GÜLTEKİN'DE İMZAYI ATTI

Dadaşlar son olarak, Boluspor forması giyen ortsahanın başarılı ismi Yusuf Emre Gültekin'i kadrosuna kattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.