SİYASET Haber Girişi : 29 Haziran 2019 14:28

Başkan Gözütok'dan Altınok'a sert tepki!

Başkan Gözütok'dan Altınok'a sert tepki!
Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, geçtiğimiz gün Oltu’da düzenlenen muhtarlar toplantısında tartışmalara neden olan sözler söyleyen AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’a sosyal medya üzerinden çok sert tepki gösterdi.

Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, geçtiğimiz gün Oltu’da düzenlenen muhtarlar toplantısında tartışmalara neden olan sözler söyleyen AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’a sosyal medya üzerinden çok sert tepki gösterdi.

Yaptığı açıklamalarda son 15 yıldır Oltu’yu kimin yönettiğinin sorusunu soran BBP Erzurum İl Başkan Gözütok, ‘BBP’nin Oltu ve Tortumu kazanması sizi niye bu kadar rahatsız etti. HDP’nin aldığı ilçelerde de aynı tavrı sergiliyor musunuz? HDP’li kaç encümen komisyonlara seçildi’  şeklinde sorularını sıralamaya devam etti.

Son olarak yaptığı paylaşımında, ‘26 yıldır namusumuzla, şerefimizle, dik duruşumuzla, eğilmeden, bükülmeden ve M. Yazıcıoğlu’nun yolunda siyaset yapıyoruz. 7 yıldır da BBP Erzurum İl Başkanıyım’ diyen Başkan Gözütok, paylaşımını, ‘Ben kimseye Oltu ve Tortum Belediye Başkanları ve onlara oy veren milletin haklarını yedirmem. Kimseye de pabuç bırakmam. NOKTA.’  ifadeleri ile sonlandırdı.

İşte BBP Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok’un yaptığı o paylaşım içeriği;

1 - Devlet adamlığı bu olsa gerek. Herkes kendine yakışanı yapar. Hani milli irade, hani insana hizmet anlayışı? Bizdensen hizmet alırsın, değilsen başının çaresine bak. 15 yıldır Erzurum’u bu anlayışla yönettiğiniz için duvara tosladık.

2 - Sayın Altınok'un seçim sürecinde ve sonrasında tavrını anlamakta zorlanıyorum. Referandum da, 24 Haziran da Cumhur İttifakının yanında duran BBP, Oltu ve Tortum belediyelerini kazanınca sanki HDP kazanmış gibi bir tavır sergiliyor, bu tavır devlet adamlığına yakışmaz. Hani milli iradeye saygı?

3 - Oltu da "İş makinalarınız yoksa meydana çıkmayacaktınız" diyen Altınok’a soruyorum. Oltu’yu 15 yıldır kim yönetiyor, BBP nin Oltu ve Tortumu kazanması sizi niye bu kadar rahatsız etti. HDP’nin aldığı ilçelerde de aynı tavrı sergiliyor musunuz? HDP’li kaç encümen komisyonlara seçildi.

4 - Kimse kusura bakmasın, Oltu halkını cezalandırmanıza asla müsaade etmeyiz. Herkes Milli iradeye saygı göstermek zorundadır. ‘Benden değilseniz hizmet alamasınız’ anlayışı ancak nobranlara yakışır. En kısa sürede Sayın Cumhurbaşkanına şikayetlerimizi ileteceğiz.

5 - 26 yıldır namusumuzla, şerefimizle, dik duruşumuzla, eğilmeden, bükülmeden ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolunda siyaset yapıyoruz. 7 yıldır da BBP Erzurum İl Başkanıyım. Ben kimseye Oltu ve Tortum Belediye Başkanlarını ve onlara oy veren milletin haklarını yedirmem. Kimseye de pabuç bırakmam. NOKTA. ‘

 

KOCAELİ İL BAŞKANI DA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Öte yandan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok'un bu sözlerine bir tepki de Büyük Birlik Partisi'nin  Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya'dan geldi. Sosyal medya hesabından Altınok'a yönelik zehir zemberek açıklamalar yapan Kaya, şunları söyledi: 

"Selami Altınok;
Sen ne Erzurumlu olabilirsin, ne de Milletvekili....Oltu Belediyesi’nin iş makinası eksikliği nedeniyle 65 köy, 7 mahalleye yetişmekte zorlandığını dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Temel Demir’e, ‘İş makinalarınız yoksa çıkmayacaktınız meydana’ şeklinde karşılık veren Milletvekili Altınok’un bu sözleri tartışmayı daha da alevlendirdi. 
Yaşanan tartışma üzerine muhtarların bir kısmı salonu terk etti.
Bu Altınok beyefendi iki ay önce Kocaeli'de düzenlenen tanıtım günlerine geldiğinde Büyük Birlik Partimizin Belediye başkanlığını kazandığı Oltu ve Tortum ilçe standlarını bile içindeki haset ve hazımsızlıktan ziyaret etmedi.
Bu yaptıklarına cuk diye oturacak tek kelime; Milletvekili olmuşsun ama adam olamamışsın Selami.
Sen kimin malını kime vermiyorsun...
Bütün Erzurumlular senden utanıyor malesef ki erzurumlusun.
Sana haddini bildirecek olan Akp ve onun genel başkanı nı göreve davet ediyorum. 

 

ALTINOK SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Bu arada hem toplantıya katılan muhtarların hem de BBP camiasının tepkilerini çeken AK Parti Milletvekili Selami Altınok, şu ana kadar konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Seçim dönemi Tortum'da, önceki gün de Oltu'da yaşanan gerilimle eleştirilerin odağı haline gelen Altınok'un tepkilere nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu... 

 

 


İŞTE ALTIOK'UN AÇIKLAMALARI 

TIKLA İZLE 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.