GÜNDEM Haber Girişi : 19 Ekim 2019 11:56

Başkan Eser: Tanıtım günlerinin bir yararı olmadığını düşünüyorum

Başkan Eser: Tanıtım günlerinin bir yararı olmadığını düşünüyorum
Narman Belediye Başkanı Burhanettin Eser, belediye olarak Ankara’da gerçekleştirilen Erzurum Tanıtım Günlerine neden katılmadıklarını sosyal medya hesabından açıkladı.

LEVENT AKPINAR'IN HABERİ...


ERZURUMEKSPRES - Narman Belediye Başkanı Burhanettin Eser, belediye olarak Ankara’da gerçekleştirilen Erzurum Tanıtım Günlerine neden katılmadıklarını sosyal medya hesabından açıkladı. Katılmama gerekçelerini ilk olarak tasarruf politikasıyla açıklayan Başkan Eser, ayrıca bu tür tanıtımların bir yararının olmadığını söyledi.

 

İşte Başkan Eser’in twitter hesabından yaptığı o açıklamalar;

 

Bilindiği gibi bazı büyük illerimizde il ve ilçelerin tanıtım günleri yapılmaktadır. Narman Belediyesi olarak bu tanıtım günlerine katılmama kararı aldık. Bunun iki sebebi var. Birincisi uyguladığımız tasarruf politikası, zorunlu olmayan işler için harcama yapmayacağız.

 

İkincisi ise bir yararı olmadığını düşündüğümüz için. Belki bir yararı o ilde yaşayan hemşehrilerimizi görmek olacak ki bunla ilgili de ilerki tarihlerde ziyaretlerimiz olacak o zaman hasret gidereceğiz.

 

Üçüncüsü ise bu organizasyona katılmak için harcayacağımız paranın çok az bir kısmı ile ilçede 8 ve 12 sınıflarımıza sekizer adet deneme sınavı yapmaya karar verdik. Az paramızla verimli işler yaptığımıza inanıyorum. Selam ve saygılar.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ersan Başkaya 10 Ağustos 2022 22:51

    Başkanın açıklamalarını çok yerinde buldum. Bu tür tanıtım günlerinin hemşehrileri bir araya getirmesi dışında çok yararı yok.