SİYASET Haber Girişi : 05 Eylül 2019 15:56

Babacan ve Davutoğlu'na Erzurum'dan katılan vekil olur mu?

Babacan ve Davutoğlu'na Erzurum'dan katılan vekil olur mu?
AK Parti'den 29 Milletvekili'nin istifa edeceği iddiası üzerine AK Parti Milletvekilleri taraflarını belli etme adına sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunuyor.
AK Parti'den ayrıldıklarını duyuran ve siyasi külislerde yeni parti kuracakları iddia edilen Ali Babacan Ve Ahmet Davutoğlu'nun kuracakları partiye, AK Parti'den milletvekili olan bir çok ismin istifa ederek geçecekleri iddiaları sonrasında, bazı AK Parti'li milletvekilleri taraflarını belli etmek amacıyla sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduklarını belirten mesajlar attılar. 



Türkiye'nin birçok kentinden AK Parti'den milletvekili seçilen isimler kendi sosyal medya hesaplarından Tarafımız belli şeklinde mesajlar atarken, bu kervana Erzurum'dan katılan isimler de oldu. 



Erzurum milletvekili İbrahim Aydemir facebook hesabından, paylaştığı fotoğrafın altına  
"18 yıl önce... @akparti kurulduktan sonraki ilk Erzurum ziyareti... 
Sayın Cumhurbaşkanımız @rterdogan ’a “Hoşgeldiniz” derken, yüreğimize nakşetmiştik; sadakatimiz, sevdamız ilanihaye sürecek inşaallah." mesajını yazdı. 







Yine Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban'da twitter hesabından mesajını sabitledi. Paylaştığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının altına Ban, Dönmem senin yolundan mesajını bıraktı. 







Öte yandan Ankara'da siyasi kulislerin nabzını tutan "Ankara Kuşu" Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın kuracakları Partilere Ak Parti'den seçilmiş 29 ismin katılacağı iddiasını gündeme getirdi. Sosyal medyada gündem olan bu iddia üzerine, siyasi kulislerde kim istifa edecek yorumları yapılıyor. İstifa eden milletvekillerinin bir kısmının Ahmet Davutoğlu ile yol yürüyeceğini ancak büyük bir kısmının Ali Babacan'ı takip edeceği belirtiliyor. Ak Parti'den istifa edecek isimler arasında eski bakanlar olduğu iddiası da var.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.