Aziziye’de neler yaşanıyor?

Artık seçimlere 25 gün kaldı. Bu 25 günde adaylar ellerindeki bütün kozları oynayarak, seçmen nezdinde bir adım daha öne geçmeye çalışıyor.

Aziziye’de neler yaşanıyor?

Başkan adayını öven şarkılar türküler besteletip, seçim araçlarını son ses sokaklarda gezdirenler de, köy köy gezip kendisine yakın olan seçmenleri başka kimse kapmasında diye uğraşanı da, bu güne kadar yaptıklarını anlatıp, önümüzdeki dönem neler yapacağını anlatanları da var Aziziye’de.

Aziziye ilçesi bunlarla gündemde değil.

Aziziye’de siyasi kulislerde önemli bir iddia kulaktan kulağa fısıldanıyor.

Bu iddia ne mi?

Sizi daha fazla meraklandırmadan hemen söyleyeyim…

Daha önce MHP’den aday adayı olan, ancak Cumhur ittifakı kapsamında Aziziye ilçesinin AK Partiye bırakılması sonrasında, Bağımsız aday olan Emrullah Akpunar’ın adaylıktan çekileceği iddiaları siyasi kulislerde iyiden iyiye dillendiriliyor.

Özellikle Ilıca bölgesindeki köylerde ciddi bir oy potansiyeline sahip olduğu söylenen Emrullah Akpunar’ın geçtiğimiz günlerde AK Parti adayı mevcut Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve AK Partili yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirdiği ve bu görüşme sonrasında, seçim çalışmalarında ağırdan aldığı iddia ediliyor.

Kendisini bu konuyu sormak için defaten aramama rağmen Akpunar’a ulaşamadım. Onun için böyle bir düşüncesi var mı yok mu bilemiyorum. Ancak Akpunar adaylıktan çekilirse kimin lehine çekilecek bekleyip göreceğiz, şayet AK Parti lehine çekilirse İYİ Parti adayının seçilme şansı yok denecek kadar düşer. Fakat İYİ Parti lehine çekilirse, AK Parti’nin oylarına yaklaşabilirler…

Aziziye’de dengeler nasıl değişecek bekleyip göreceğiz…

İKİ RESİM ARASINDAKİ 7 FARK

Adaylar kendi seçim bölgelerinde sahada çalışıyorlar. Esnaf ziyaretleri yapanlar, kahvehane kahvehane gezenler, seçmenlerin ellerini sıkabilmek, kararlarını etkilemek adına çabalıyorlar. Bu çalışmalar sırasında adayların samimiyetleri de dikkat çekiyor. İşte iki farklı partinin iki adayının seçim gezisi fotoğrafları. Birisi AK Parti Yakutiye adayı Mahmut Uçar, diğeri İYİ Parti Yakutiye adayı Alper Eminoğlu iki resim arasındaki 7 farkı siz bulun… 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.