SPOR Haber Girişi : 07 Kasım 2018 18:03

Aydemir, Erzurumspor'u meclis gündemine taşıdı...

Aydemir, Erzurumspor'u meclis gündemine taşıdı...
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı 2019 Gençlik ve Spor Bakanlığı Bütçe Görüşmelerine, son haftalarda hakem hatalarıyla puan kayıpları yaşayan Erzurumspor damga vurdu.

ERZURUMEKSPRES - Hakemler tarafından haksız verilen penaltılar ve ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golleri nedeniyle puan kayıpları yaşayan Erzurumspor’da taraftarın haklı isyanına siyasilerden bir tek İbrahim Aydemir kulak verdi. Aydemir Erzurumspor’u meclis gündemine taşıdı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı 2019 Gençlik ve Spor Bakanlığı Bütçe Görüşmelerine, son haftalarda hakem hatalarıyla puan kayıpları yaşayan Erzurumspor damga vurdu. Toplantıda söz alan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, son haftalarda bariz hakem hatalarıyla mavi-beyazlı kulübün haksız puan kayıpları yaşadığını belirterek, konuşmasının kayda geçmesini istedi.

Erzurumspor’un 3 yılda 3. Lig’den Süper Lig’e çıkarak büyük bir başarı elde ettiğinin altını çizen Aydemir, “Bu dönem Süper Lig’de oynarken de çok büyük gayretle çalışan takımımız var. Hakemler 2 maçta göz göre göre 4 puanımızı gaspettiler. Spor sahaya barışı, sulhü ve güzellikleri yansıtması gereken bir olguyken futbolcular tarafından değil, o işi yönetenler tarafından sabote ediliyor. Penaltıyla alakası olmayan pozisyonlarda penaltı verdiler. Ofsaytla alakası olmayan pozisyonlarda  ofsayt vererek golümüzü iptal ettiler. Hade hakem saha içinde çıplak gözle göremedi diyelim. Bu VAR hakemleri ve gözlemciler ne iş yapar” diyerek tepkisini dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.