SİYASET Haber Girişi : 15 Şubat 2019 13:20

ANKETLER UÇAR DİYOR

ANKETLER UÇAR DİYOR
Ak Parti Yakutiye Belediye Başkan Adaylı Mahmut Uçar, isminin açıklanması sonrası sürekli sahada. Uçar'ın bu gayreti anketlere de yansıdı.
Erzurum İl Sağlık Müdürüyken istafa ederek Ak Partiden aday adayı olan DR. Mahmut Uçar, AK Parti Yakutiye Belediye Başkan adayı oldu. 



İsminin açıklanması sonrasında sürekli sahada olan ve " Gönül Belediyeciliği" sloganıyla hareket eden Uçar öyle görünüyor ki ilçede elini sıkmadığı, sohbet etmediği seçmen bırakmayacak. 



AK Parti ve MHP'nin oylarının 2018 seçimlerinde  82 bin 800 olmasına ve seçimdeki en yakın rakibi olan İYİ Parti oylarının sekiz katı fazla oy almasına rağmen, gece gündüz çalışan Uçar, Cumhur ittifakının oylarını artırmayı amaçlıyor. Uçar'ın bu gayreti ile son seçimde yüzde 80 oy alan Cumhur ittifakının oylarının  yüzde 85'i bulması bekleniyor. 



AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut uçar'ın AK Parti tarafından yapılan anketlerde de yüzde 76 oranında oy aldığı öğrenildi. 



Uçar'ın en yakın rakibi İYİ Parti adayı Alper Eminoğlu ise henüz sahaya inmiş değil. Uçar'ın anketlerde bu kadar yüksek çıkmasının bir sebebi de bu gibi. Birileri Eminoğlu'na seçimlerin 31 Martta yapılacağını hatırlatsa İYİ olur... 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.