SPOR Haber Girişi : 24 Eylül 2018 00:05

Ali Demirhan’dan mesaj var! Galatasaray maçından sonra…

Ali Demirhan’dan mesaj var! Galatasaray maçından sonra…
Süper Toto Süper Lig’de 6 hafta sonunda topladığı 2 puanla son sıraya demir atan BB Erzurumspor için taraftar bir kez daha eski başkan Ali Demirhan ismini gündeme taşıdı.

ERZURUMEKSPRES - Süper Toto Süper Lig’de 6 hafta sonunda topladığı 2 puanla son sıraya demir atan BB Erzurumspor için taraftar bir kez daha eski başkan Ali Demirhan ismini gündeme taşıdı. Taraftarların sosyal medya üzerinden başlattığı “Demirhan’ı takımın başında görmez istiyoruz” çağrısı karşısında sessizliğini bozan Ali Demirhan, Galatasaray maçının ardından Başkan Sekmen’le görüşme talep edeceğini açıkladı.

BB Erzurumspor taraftarı, kulübü iki yılda 3. Lig'den TFF 1. Lig'e kadar taşıyan eski başkan Ali Demirhan’ı tekrar başkanlık koltuğunda görmek istiyor. Taraftarlar Ankaragücü mağlubiyetinin ardından sosyal medya üzerinden yaklaşık 25 bin twit atarak  Demirhan’ın geri dönmesi için kampanya başlattı. Taraftarın çağrısı karşısında sessizliğini bozan eski başkan Demirhan ise sosyal medya üzerinden mesaj gönderdi.

25 binden fazla twit atıldığını belirten Demirhan, mesajında “Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu büyük taraftarın çığlığına cevap vermemek bize yakışmaz . Galatasaray maçından sonra Sayın Mehmet Sekmen başkanımız ile bir görüşme talep edeceğim. Herşey güzel olacak. Allah’a emanet olun..” ifadelerine yer verdi.

Demirhan’ın bu açıklamaları karşısında Başkan Sekmen’in nasıl bir yol izleyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.