SİYASET Haber Girişi : 07 Aralık 2018 10:14

AKTOPRAK İDDİALI

AKTOPRAK İDDİALI
Milliyetçi Hareket Partisi Uzundere aday adayı Hilmi Aktoprak oldukça iddialı. Eğitimci Aktoprak,2019 yılı mart belediye seçimlerinde MHP'den belediye başkan aday adayı oldu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM

Uzundere’nin değişimi, gelişimi ve sorunlarının çözümüne dair çarpıcı projeleri olan Aktoprak adaylığının kesinleşmesinin ardından kapsamlı basın açıklaması ve projeleriyle sahaya çıkmaya

Partisi ve ideali çizgisinde memleketi Uzundere'ye talip olduğunu belirten Aktoprak''Hizmetlerin en güzelini hakeden Uzunderemiz için tüm bilgi ,birikim ve tecrübelerimi aktarmak istiyorum .İlçemizde ihtiyaç alanlarını tespit ederek, üreteceğim proje ve çözüm önerilerini farklı bir bakış açısıyla Uzundere İlçemiz'de hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağım.

Artık yerel yönetimle MHP iktidarını buluşturmak ve şaha kaldırma zamanı gelmiştir. Amacımız 31 mart 2019 Yerel seçimlerinden sonra ilimiz başta olmak üzere tüm ilçelerde ve Uzundere'de değişim ve gelişim rüzgarını estirmek olacaktır. Uzundere'ye hizmet etmek gayesiyle aday adayı olan tüm arkadaşlara başarılar diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde partimizin başarısı için elimden gelen çaba ve çalışmayı yapacağımın sözünü veriyorum ''diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.