SİYASET Haber Girişi : 03 Aralık 2018 16:49

20 yaşında belediye meclis üyeliğine talip oldu...

20 yaşında belediye meclis üyeliğine talip oldu...
AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi 20 yaşındaki Ali Çelik belediye meclis üyeliği için başvurusunu yaptı.

ERZURUMEKSPRES - AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi 20 yaşındaki Ali Çelik belediye meclis üyeliği için başvurusunu yaptı.

Uzun zamandır görev yaptığı AK Parti Gençlik Kolları'nda önemli başarılara imza atarak bir çok ödül alan Ali Çelik, gözünü belediye meclis üyeliğine dikti. Geçtiğimiz hafta en çok çalışan ve başarılı olan gençlik kolları üyesi olarak Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından ödüllendirilen Çelik, bugün AK Parti Palandöken ilçe teşkilatına giderek meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

20 yaşında olmasına rağmen şehrine meclis üyesi olarak hizmet etmek istediğini belirten Çelik, "Culhurbaşkanımız siyasette gençlerin önünü açarak bizlere ne kadar önem verdiğini gösterdi. Bizde hizmetlerimizde onu mahçup etmeyeceğiz. Genç yaşıma rağmen uzun zamandır AK Parti'de görev yapıyorum. Şehrime artık meclis üyesi olarak hizmet etmek istiyorum"dedi.

AK Parti Gençlik kolları Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ali Çelik, 2 yıl diploması eğitimi aldı. Kamu yönetiminde eğitimine devam eden Çelik, genç yaşta çalışkanlığıyla dikkatleri üzerine çeken bir isim. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.